Jaktvårdskrets

Borgstena 2017-02-19

Ordföranden har ordet!

Hej!

Den 7 februari 2017 blev jag Jonas Persson omvald till ordförande för Fristads jaktvårdskrets och på årsmöte som hölls i Borgstena klubblokal.

Jag får börja med att tacka för förtroendet att ännu ett år få vara jaktvårdskretsens ordförande.  

Min målsättning är att vi i styrelsen ska fortsätta dela på uppgifterna som vi har och med ett gott samarbete skapa en bra förutsättning för jakten och gemenskapen som vi ska råda inom kretsen. 

Vad det gäller kretsarbetet så är det ju främst skyttet som drar mest engagemang. Genom Anders Benjaminsson (ungdom skytte), George Pettersson och Carl-Otto Dahlén (dag ledigt skytte) på Bredareds skyttebanor hoppas kunna skapa roliga och trivsamma upplevelser för alla åldrar. För information om detta hittar in på fliken skytte här på hemsidan.

Kretetsen har även ett finger med i den pågående jägarskolan som drog igång på Uponor i januari. Kursledaren heter Olle och med stor hjälp av Anna Svensson har nu 16 ungdommar och två lite äldre ungdommar börjat sin resa mot jägarlivet, lycka till!!

Även på Facebooksidan (Fristads Jaktvårdskrets & Älgskötselområde) kommer vi lägga ut så mycket info om aktiviteter som händer i och runt kretsen. Har du idéer eller vill hjälpa till med något så kolla in styrelsen (under fliken styrelsen) vem som är den ansvarig för juste det området du är intresserad av.

Tack för ordet!

Jonas Persson

jontehpersson@gmail.com